Services

Kalmthoutse Zwemschool VZW heeft een sport zaal gehuurd van de basis school op Kalmthoutsesteenweg 371 in Kalmthout. De huur van de sportzaal en het salaris van de trainers worden van het contributiegeld betaald. Wij bieden een scala aan sportactiviteiten aan. De activiteiten vinden plaats in de middag en de avonduren.


Lidmaatschap

Lid worden - kan op ieder moment. U betaalt dan de volledige jaarcontributie vooruit of in delen.

Activiteiten

Hier onder zie je de lijst van activiteiten voor het school jaar 2011-2012

Nieuws

Het lidgeld (250 euro) voor een jaar omvat: aansluiting bij de club en de federatie + verzekering ; zwemlessen, badmuts, diploma's.

Een zwembril kan eventueel aangekocht worden voor €3. Een extra badmuts €5 (dit is gewoon de kostprijs voor beide producten). Wie geen zwembril heeft kan er enkele keren eentje lenen. Na drie keer wordt er wel gevraagd om een bril te kopen.

Wie zijn badmuts niet bij heeft zal een badmuts van de club lenen, bij 3 X lenen wordt er een nieuwe badmuts aangeboden die betaald dient te worden. We willen dat iedere zwemmer ALTIJD zijn/haar badmuts opzet. Dit is niet enkel voor de veiligheid, maar ook voor de herkenbaarheid.

Alle betalingen dienen te gebeuren op BE58 9731 1258 2779 op naam van Kalmtoutse Zwemschool vzw. Steeds de naam van de zwemmer(s) en het zwemmoment vermelden bij uw betaling.

Enkel langdurige afwezigheden met doktersbewijs kunnen volgend jaar in mindering gebracht worden, er gebeuren GEEN terugbetalingen.

De kostprijs is 240 euro all in.

In geval van gescheiden ouders, waarbij slechts 1 ouder naar de zwemlessen wil komen kan er een aangepast lidgeld betaald worden. Uiteraard enkel indien er op voorhand gecommuniceerd werd. Dit lidgeld bedraagt dan 150 euro voor een schooljaar indien er slechts om de 14 dagen gezwommen wordt. Ook hier geldt dat er geen terugbetalingen gebeuren. 

Contact

Kalmthoutse Zwemschool VZW Jos Tilborghsstraat 25
Kalmthout
2920
0473/336504 info@kalmthoutsezwemschool.be